Profesionalism

Experiența noastră vastă și educația continuă în domeniul contabilității și fiscalității ne recomandă a fi un partener de încredere pentru a reprezenta optim activele, documente de natură financiar-contabilă care pot să apară în activitățile unei companii, pentru a oferi managementului un fundament solid pentru conducerea companiei

Eficiență

Eficiența experților noștri în rezolvarea problemelor din sfera economică stă la baza excelenței unei game complete de servicii manageriale.
O echipa calificată care oferă servicii fiscale de ultimă generație.

COMUNICARE

Pentru că e vremea sa îți cunoști contabilitatea și modul în care aceasta iți poate oferi noi perspective. Ne bazăm pe comunicare și avem incredere că putem schimba modul rigid în care sunt privite serviciile contabile.
Pentru că ințelegem ce înseamnă costurile pentru afacerea ta și suntem aici să le minimizăm, oferindu-ți prețuri avantajoase pentru serviciile prestate. La noi vei fi mereu întămpinat cu zămbet și vei vedea o echipă cu pasiune pentru contabilitate.

Responsabilitate

Monitorizarea rezultatelor obținute (pregătirea rezultatelor financiare: rapoarte, balanțe, situațiilor financiare). E important ca monitorizarea rezultatelor să se faca în timp util pentru a lua cat mai repede deciziile necasare.
Suntem la curent cu ultimile modificări legislative în domeniu, pentru o evidență contabilă și fiscală mereu în concordanță cu ultimile legi și tendinte europene. Noutățile legislative pe probleme specifice de contabilitate fiscalitate vor fi aduse la cunoștiința dumneavoastră în cel mai scurt timp. Firma noastră de contabilitate cunoaște posibilitățile de optimizare și minimizare a taxelor și impozitelor.


Servicii


image

calcul retribuții lunare nete, fluturași, foi de pontaj
întocmire contracte de muncă, acte adiționale
evidență REVISAL

image

raportări lunare / trimestriale / semestriale / anuale
asistență privind completarea documentelor primare / justificative
raport lunar de activitate
expertize contabile și opinii specializate

image

calculul obligațiilor de plată
consultanță în vederea optimizării și minimizării taxelor și impozitelor către stat
reprezentare la controale și/sau instanță

image

întocmire documentație cash-flow, buget de venituri și cheltuieli în vederea obținerii creditelor bancare
întocmire documentație dosar în scopul obținerii DECLARAȚIE 088
analiză cod TVA